Tryggt att vetaTryggt att vetaNyheter
Bra Barnkläder
Om Bra barnkläder

Om oss

Bra-barnklader.se drivs av Mysebo Family AB (556791-5391).
Webbutiken är en del av koncernen Busbjörnen.se med lager i Katrineholm.
Företaget startade sin verksamhet i oktober 2009.
Verksamheten drivs av Marcus Lagerstedt med familj.

Varför Bra Barnkläder?

Vi har lång erfarenhet av e-handel och garanterar att du som kund alltid blir nöjd. Vi har snabba leveranser och lovar inte mer än vad vi kan hålla. För att garantera snabb leverans så har vi alla varor i eget lager, så allt som kan beställas på hemsidan finns att skicka direkt.

Bra-barnklader.se är en domän med lång historia. Tidigare drevs företaget av Room Nine i Malmö. I koncernen fanns då också barnskobutiken.se som tillsammans blev en lyckad mix. Ännu tidigare så startades företaget av två unga killar som precis hade slutat skolan och ville starta något nytt, då e-handel ännu var i sin linda.

Nu är alltså Bra-barnklader.se en del av leksakskoncernen Busbjörnen.se som kommer att bli en stor gemensam satsning där vi kan erbjuda allt inom barn och ungdom. Varmt välkommen till Bra Barnkläder!

 
Inga produkter>>Visa varukorg

Bra Barnkläder är din självklara affär när du ska handla snygg och bra barnkläder på nätet. Hos oss hittar du några av de främsta och mest populära tillverkarna. Bland annat Rockafella, Didrikssons, Katvig, Aya Naya, Tappa Nakki, Fixoni, Ej Sikke Lej och många fler.

Bra Barnkläder är en del av koncernen Busbjörnen.se som står för en trygg och omsorgsfull e-handel. Hos oss hittar du ett brett sortiment som alltid skickas med snabba leveranser. Normalt leveranstid är 1-2 dagar.

Letar du efter kända märkeskläder till ditt barn så har du helt enkelt hittat rätt. Här hittar du massor av snygga plagg som bara väntar på att få användas av busiga och coola barn. Varmt välkommen till Bra Barnkläder på nätet.